Griekenland

Griekenland aan Zee

beeldende expressie  vanuit beweging & intuitie

13-daagse zomercursus in Vathi / Gythion
aan de Aegeische Zee 11 t/m 23 mei 2018
zomercursus (11 + 2 reisdagen) 

de schildercursus wordt begeleid door
beeldend kunstenaar
Michiel Czn. Dhont

Beeldende expressie in intense relatie met/tot de 4 elementen
Aarde, Water, Vuur & Lucht

schilderen, tekenen en boetseren vanuit intuïtie en beweging

Vathi aan de Aegeische zee – in de Mani-Zuid Peloponnesos
voornamelijk Nederlands gesproken / soms Duits en/ of Engels

Inschrijving voor  8  deelnemers, zowel beginners als gevorderden.
Het aantal van 8 deelnemers ontstaat doordat er niet meer dan 8 Mandala’s begeleid kunnen worden

Op deze plaats vindt je een globale beschrijving van deze unieke en, als hij je past, fantastische cursus… Voor een uitgebreide omschrijving ervan en veel foto’s zie de PC-versie

Vathi: locatie, verblijf & omgeving
De naam van de locatie is Boukouvala. Boukouvala ligt buiten het stranddorpje Vathi. Het huis aan zee waar we logeren, ligt op een schitterende locatie. Alle kamers zijn voorzien van een balcon aan de voor en achterkant met direct uitzicht op zee. De kamers zijn voorzien van een kitchenette en hebben een eigen toilet en douche.
Er zijn 1- en 2- persoonskamers. Je kamer ligt op 20 meter afstand van het prachtige zandstrand. Vanuit het balkon aan de voorkant kijk je uit op een tuin met grasveld, veel bloemen en palmen in een bijna tropische sfeer. 10 meter verder duik je zo in zee.
In de vrije tijd die het cursusrooster biedt, kun je ontspanning zoeken in het beto
verende en vruchtbare landschap van de Mani. Je kunt er naar hartelust vrij plukken en eten van sappige sinasappels, waarvan de bomen op diverse plekken verspreid staan.Vanuit je kamer kun je de ochtendzon boven de zee zien opkomen. Vanaf het achter balcon kun je genieten van de gloed van de ondergaande zon boven de kammen van het Taychatosgebergte. Kortom overal ruim uitzicht en privacy. Het dichtstbijzijnde stadje is het pittoreske Gythion met terrasjes en restaurants aan zee, waar je o.a. de heerlijkste verse visgerechten kunt eten. Gythion is al 3 jaar uitgeroepen tot het mooiste havenstadje van Griekenland.